YACHTSKIPPER 3

YACHTSKIPPER

Bliv Yachtskipper på kun 9 aftner. Prisen er inkl. Prisgaranti & Beståelsesgaranti.
Normal pris kr. 3.999,-

Nu kr. 2.999,-

SE LEDIGE PLADSER

Yachtskipper

Yachtskipper

I takt med at bådene bliver større, drømmen om langturen mere realistisk og ønsket om at tilegne sig kundskaber på et højere niveau,  – er uddannelsen som Yachtskipper 3 det næste trin på stigen.

Yachtskipper 3  – oftest bare kaldet Y3 er en videregående teoretisk uddannelse for fritidssejlere. Yachtskipper 3 er særdeles anvendelig for alle, der interesserer sig for at sejle mere end en tur ud og ind af havnen søndag eftermiddag. Yachtskipper 3 henvender sig derfor til alle sejlere, der ønsker en videregående uddannelse med henblik på sejlads i større fritidsfartøjer,   – idet bestået eksamen giver mulighed for at føre fritidsfartøjer på 15-24 meters længde. 

Følgende emner indgår i Yachtskipper 3 uddannelsen:

Navigation
Søvejsregler
Sømandsskab
Meteorologi
Søret
Vagthold
Sikkerhed til søs
Forebyggelse og bekæmpelse af brand
Beskyttelse af havmiljøet
Sejladsplanlægning
Navigationsudstyr og dets begrænsninger

Alle vores Yachtskipper 3 kursister får tilbud om at komme med på vores transportsejladser.

Yachtskipper

Betaling

Vi opkræver ikke betaling på forhånd. – Ved os betaler du først på selve dagen.

Afmelding

Du har altid mulighed for at afmelde kurset, hvis du skulle blive forhindret.  – Men gør det venligst i god tid, så en anden kan få din plads.

Kursets Varighed

Når du tager dit Yachtskipper 3 bevis hos Dansk Bådskole, tager du det over 9 hverdagsaftner (18:30 – 21:30). 

Beståelsesgaranti

Skulle det mod vores forventning ske at du ikke består prøven, så er der ingen grund til panik.  – Vi finder bare en ny dato hvor du deltager i et nyt kursus helt gratis.  Alle vores kurser har beståelsesgaranti, hvilket kort sagt betyder. Består du ikke prøven, tilbyder vi dig et nyt, kvit og frit.  – Dog skal prøvegebyret på kr. 900,- til censor betales for hver prøve.

Hjemmearbejde er dog påkrævet under kursusforløbet for at bestå Yachtskipper 3 eksamen. 

Eksamen

Selve eksamen består af både en skriftlig og mundtlig prøve.  Den skriftlige eksamen varer 30 minutter, mens den mundtlige eksamen varer 45 minutter.

For at tilmelde dig Y3-eksamen skal du have følgende:

Bestået duelighedsprøven eller speedbådsprøven.
Bevis for brandslukning samt rednings midler.

Bevis for brandslukning samt rednings midler er inkluderet i vores yachtskipper 3 kursus. – Vi sørger for alt, således at du kan tage dit yachtskipper 3 bevis samlet et sted.

Bøger og materialer

På vores Yachtskipper 3 kursus sørger vi for kursus bøger og materialer. Det betyder, at du kun vil have udgifter til selve kurset. Undervisningen gennemføres som en kombination af klasseundervisning, øvelser, hjemmeopgaver og fælles diskussioner.

Vi glæder os til at hjælpe dig sikkert gennem yachtskipper 3

Forventninger til kurset

Hos Dansk Bådskole kan du forvente et grundigt og dybdegående kursusforløb med vores mest erfarne instruktør.

I undervisningen til Yachtskipper 3 lægger vi op til, at hver enkelt kursist udformer et lille projekt, som tager udgangspunkt i forberedelse af en sejllas planlægning i en udvalgt båd.

I projektet indgår navigationsudstyr ombord, al sikkerhedsudstyr, en præsentation af en tænkt sejlads med eksempler på navigation. Der indgår principper for stabilitet, meteorologiske forhold, bådens registrering og andre elementer under søret.

SE EKSEMPEL PÅ EN SEJLADS
PLANLÆGNING HER

Yachtskipper

YACHTSKIPPER 3
Online studie

kr. 1.995,-

Yachtskipper 3 – Online Studie

Inden du bestiller Yachtskipper 3 Online skal du være indstillet på at sætte god tid af til egen læring. Det kræver naturligvis en indsats af dig som elev.  Med den rette planlægning og lyst til at lære, er du godt klædt på til et forløb hjemme i stuen.

Men selvom dette er et selvstudium lader vi dig bestemt ikke stå med det hele alene. Vi tager ansvar for dit forløb, og vi hjælper dig hvis du skulle få vanskeligheder undervejs. – Efter du har været igennem kurset er du klar til at gå til eksamen.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 27847301.

Yachtskipper 3 – Online Studie: Pris kr. 1.995,-

Hvornår kræves det at man er Yachtskipper

Hvis du gerne vil føre et fritidsfartøj, der måler mellem 15 – 24 meter i længden, skal du have et Yachtskipper 3 bevis. Er fartøjet mindre end 15 meter langt, kan du muligvis nøjes med et Speedbådskørekort.

Hvordan bliver jeg Yachtskipper

Har du allerede dit Duelighedsbevis eller Speedbådskørekort?

Hvis ja, kan du allerede nu gå i gang med at læse op til at blive certificeret yachtskipper af 3. grad. Det gør du ved at tilmelde dig Yachtskipper 3 kurset her på siden, eller du kan vælge at tilmelde dig vores Online selvstudie.

Yachtskipper af 3. grad

Som Yachtskipper af 3. grad har du ret til at føre fritidsfartøjer på op til 24 meters længde.  Du må dog udelukkende sejle i disse områder:

Østersøen
Nordsøen
Omkring de Britiske Øer
Norge
Færøerne
Langs Grønlands kyster

Da Yachtskipper af 3. grad som sagt er en teoretisk overbygning, er det en forudsætning, at du enten har taget et Duelighedsbevis eller et Speedbådskørekort.

Herudover skal du også søge om sønæringsbevis for Yachtskipper af 3. grad. For at modtage dit sønæringsbevis for Yachtskipper af 3. grad, skal du først have bestået en syns- og høreprøve hos en godkendt søfartslæge. Her vil der blive lagt ekstra vægt på farveblindhed — såfremt du er farveblind i rød/grøn spektret, vil du ikke kunne modtage et sønæringsbevis.

Alle vores Yachtskipper 3 kursister får tilbud om at komme med på vores transportsejladser.

 

Yachtskipper

VI SØGER 2 SPEEDBÅDS
INSTRUKTØRER


Vil du have Danmarks fedeste fritidsjob?
Vi søger 2 Speedbåd instruktører til vores Speedbådskurser i Juelsminde gennem hele sommeren!  Du kan derfor nu blive en del af Dansk Bådskole – Danmarks bedste sejlerskole.

LÆS MERE HER

Duelighedsbevis

Vi vil naturligvis gerne have en tilbagemelding når du har været på et af vores kurser. 

 

Trustpilot 5 stjerner til Duelighedsbevis af Dansk Bådskole. Duelighedsbevis yachtskipper3 vandscooter

Giv os en bedømmelse på Trustpilot efter du har været på et af vores kurser 

Dansk Bådskole tilbyder følgende kurser:Duelighedsbevis TEORETISK DUELIGHED Et Duelighedsbevis består både af en teoretisk og en praktisk del. Den praktiske del er det samme som et “Speedbådsbevis”

SPEEDBÅDSBEVIS     VANDSCOOTERBEVIS     DUELIGHEDSBEVIS     YACHTSKIPPER 3       PRIVATE HOLD

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS