Vandscooter bevis

Tag det lovpligtige Vandscooter bevis på blot én dag!

Kurset varer ca. 5 timer.
Hvis du tager dit Vandscooter bevis hos os, lærer du bl.a. om søvejsregler, afmærkninger i danske farvande, vigeregler og ikke mindst om sikkerheden til søs. Efter vi har været igennem teorien, kommer turen til det praktiske. Her vil du lærer at styre og håndtre en vandscooter, så du kan bestå den Praktisk prøve.

Vandscooter prøven

Prøven er fastlagt af Danish Yacht Union, og man aflægger ligeledes prøve ved Danish Yacht Union bemyndigede censorer, der er godkendt udbyder af Søfartsstyrelsen, til afholdelse af vandscooter prøven. Der skal betales et prøvegebyr på kr. 650,- i forbindelse med aflæggelse af prøve.
I vores kursuskalender kan du se hvilke fremtidige kurser vi tilbyder. Så find det kursus som passer ind i din kalender.

Beslåetsesgaranti

Når du tager et kursus hos os, er du sikker på at få dit bevis. Vi skal nok sørge for at vi fylder dig med alt det viden du behøver, for at kunne bestå den afsluttende, lovpligtige prøve, som en bemyndiget censor afholder sidst på kursusdagen. Desuden har vi beslåetsesgaranti. Det betyder, at hvis du imod al forventning ikke består prøven første gang, kan du kvit og frit forsøge igen, indtil det lykkes.
Det sker heldigvis sjældent, og i de få tilfælde vil du naturligvis helt frit kunne vælge en anden dato, der passer dig.
Hvis du stadig har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os – så hjælper vi dig lige så hurtigt vi kan.

Betaling

Du betaler først på selve kursusdagen.

Afmelding

Der er altid mulighed for at afmelde, hvis du skulle blive forhindret. Men gør det venligst i god tid, så en anden så kan få din plads.

Vi har plads til 12 personer pr hold.

950 kr.

Du medbringer selv vandscooter.
Vi sørger for god undervisning, Bane osv.
( der ud over kommer et prøvegebyr på 650 kr. )

Priserne inkluderer

Beståelsesgaranti
Undervisning materiale
Undervisning på kursusdagen

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS