Vandscooter bevis

• Tag det lovpligtige Vandscooter bevis på blot én dag!

Vi har indgået et samarbejde med Juelsminde Eventsejlads, der nu vil står for vores vandscooter kurser. 

Efter søfartsstyrelsens nye regler skal du have et vandscooterbevis, når du sejler vandscooter eller lignende fartøjer i Danmark.  Vi var en af de første i landet med de nye lovpligtige vandscooterbeviser.  Dansk Bådskole følger Søfartsstyrelsens nye bekendtgørelse og garanterer et seriøst og intensivt kursus med beståelsesgaranti.

Vi udlægger banen, bestiller censor og sørger for en følgebåd.  Som kursist skal du derfor kun medbringe egen vandscooter, ansvarsforsikring, speedbådscertifikat som kurset forudsætter samt egen redningsvest.
– Har du ikke selv en vandscooter, kan du leje en ved os.

6 gode grunde til at vælge vores kursus:

• Sejl lovligt
• Danmarks billigste vandscooter bevis
• Beståelsesgaranti
• Få en professionel undervisning af erfarne instruktører
• Vi sørger for alt hvad der skal bruges for at gå til prøve
• Centralt beliggende i Østjylland

• Vandscooter prøven:

Når du kommer til den afsluttende prøve, kommer der en bemyndiget censor fra Dansk Yacht Union der vil eksaminere dig både teoretisk og praktisk. Har du speedbådsbevis i forvejen, skal du kun igennem den praktiske del.  – Husk at du her skal medbringe 650 kr. til prøvegebyr.

•  Beståelsesgaranti:

Skulle det mod vores forventning ske at du ikke består prøven, så er der ingen grund til panik.  – Vi finder bare en ny dato hvor du deltager på et nyt kursus helt gratis.  Alle vores kurser har beståelsesgaranti, hvilket netop betyder, at hvis du mod forventning ikke skulle bestå prøven, tilbyder vi et nyt kursus, kvit og frit.  – Dog skal prøvegebyret på kr. 650,- betales for hver prøve.

Vi tilbyder følgende 2 kursus typer

Vandscooterbevis – Kr. 949,-

Vandscooterbevis –  Hvis du i forvejen har et speedbådsbevis, så behøver du ikke at skulle op i prøven som omhandler søfartsreglerne.  Du kan derfor bruge din tid på at komme på vandet med det samme og få øvet dig på den bane som du skal aflægge prøve på.  Du skal selv medbringe vandscooter.
– Der skal derudover betales et prøvegebyr på kr. 650 i forbindelse med aflæggelse af prøven.

Komplet Vandscooterbevis – Kr. 1500,-

Komplet vandscooterbevis er både Speedbåd & vandscooterbevis.  På den måde må du sejle begge dele uden at komme på kant med loven.  Du skal selv medbringe vandscooter.
– Der skal derudover betales et samlet prøvegebyr på kr. 1150 i forbindelse med aflæggelse af begge prøver.

 

BOOK ALLEREDE NU

Hvis du ikke selv har en vandscooter kan
du leje en hos os for kun – kr. 600,-

•  Betaling:

Vi opkræver ikke betaling på forhånd. – Ved os betaler du først på selve dagen.

•  Afmelding:

Du har altid mulighed for at afmelde, hvis du skulle blive forhindret.  – Men gør det venligst i god tid, så en anden så kan få din plads.

•  Fællesskab med venner eller familien:

Er I en gruppe på mere end 5 personer, kan vi arrangere et privat hold.  Med privat hold menes at det kun er jer der er med i båden.  – På den måde kan i få en sjov dag på vandet med venner eller familie.

Kontakt os pr. telefon 27847301 eller mail: info@danskbaadskole.dk  for at få et godt tilbud.

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS