Vandscooter bevis

Tag det lovpligtige Vandscooter bevis på blot én dag!

Vi har indgået et samarbejde med Juelsminde Eventsejlads, som vil står for vores vandscooter kurser. 

Efter søfartsstyrelsens regler skal du have et vandscooterbevis, når du sejler vandscooter eller lignende fartøjer i Danmark. Vi var en af de første i landet med de nye lovpligtige vandscooterbeviser. Dansk Bådskole følger Søfartsstyrelsens bekendtgørelse og garanterer endvidere et seriøst og intensivt kursus med beståelsesgaranti.

Dansk Bådskole udlægger bane, bestiller censor og sørger for en følgebåd. Som kursist skal du derfor kun medbringe egen vandscooter, ansvarsforsikring, speedbådscertifikat som kurset forudsætter samt egen redningsvest.

5 gode grunde til at vælge dette kursus:

• Få en grundig undervisning af instruktører
• Landets billigste vandscooter bevis
• Vi sørger for alt hvad der skal bruges til at gå til prøve
• Centralt beliggende i Østjylland
• Beståelsesgaranti

Hvis du ikke selv har en vandscooter kan du leje en
hos os for kun – kr. 500,-

Private hold:

Vi er bedst til at holde kurser for private hold. Så hvis i er nogle stykker, der gerne vil have et vandscooterbevis, så er det helt sikkert os i skal kontakte. Vi tilrettelægger en sjov dag på vandet for jer alle, og efterfølgende vil vi bruge noget tid på det sociale. Vi sørger  for at banen samt censor m.m.
Det eneste i selv skal stå for er – at vandscooteren ligger klar i vandet.

Kontakt os på mail eller telefon, hvis vi skal finde en dato, hvor det passer jer.

Vandscooter prøven:

Prøven er fastlagt af Søfartsstyrelsen, og du aflægger derfor prøve ved en af de bemyndigede censorer. Der skal betales et prøvegebyr på kr. 650 i forbindelse med aflæggelse af prøven.

I vores kursus kalender kan du se hvilke fremtidige kurser vi tilbyder.

Beståelsesgaranti:

Når du tager et kursus hos Dansk Bådskole, er du sikker på at få dit bevis. Vi skal nok sørge for, at vi fylder dig med alt den viden du behøver, for at kunne bestå den afsluttende, lovpligtige prøve, som en bemyndiget censor afholder sidst på kursus dagen. Alle vores kurser har beståelsesgaranti, hvilket betyder, at hvis du mod forventning ikke skulle bestå prøven, tilbyder vi et nyt kursus, kvit og frit.
– Dog skal prøvegebyret på kr. 650,- betales for hver prøve.

Det sker heldigvis sjældent og i de få tilfælde vil du naturligvis, helt frit kunne vælge en anden dato, der passer dig.

Betaling:

Du betaler først på selve kursus dagen.

Afmelding:

Du har altid mulighed for at afmelde, hvis du skulle blive forhindret. Men gør det venligst i god tid, så en anden så kan få din plads.

Vi tilbyder følgende 2 kursus typer

Vandscooterbevis – Kr. 750

• Hvis du i forvejen har et speedbådsbevis, så behøver du ikke at skulle op i prøven som omhandler søfartsreglerne. Du kan derfor bruge din tid på at komme på vandet med det samme og få øvet dig på den bane som du skal aflægge prøve på. Du skal selv medbringe vandscooter.
Der skal derudover betales et prøvegebyr på kr. 650 i forbindelse med aflæggelse af prøven.

Komplet Vandscooterbevis – Kr. 1500

• Vores komplette vandscooterbevis er både Speedbåd & vandscooterbevis. På den måde må du sejle begge dele uden at komme på kant med loven. Du skal selv medbringe vandscooter.
Der skal derudover betales et samlet prøvegebyr på kr. 1150 i forbindelse med aflæggelse af begge prøver.

Ring og hør nærmere!

Vi sidder altid klar ved telefonerne og besvarer gerne alle dine spørgsmål

Ring til os på 27 84 73 01

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS