Yachtskipper 1 er den højeste af de uddannelser, vi kan erhverve som fører af skibe registreret som fritidsfartøjer. Yachtskipper 1 er målrettet mod, at gøre dig i stand til at sejle sikkert i hele verden.

SE LEDIGE PLADSER

Yachtskipper

Yachtskipper 1 kursus, Yachtskipper 1 certifikat, Yachtskipper 1 online kursus

Uddannelsen til Yachtskipper 1 er den højeste af de uddannelser, vi kan erhverve som fører af skibe registreret som fritidsfartøjer. Hvor Yachtskipper 3 er målrettet mod, at gøre dig i stand til at sejle sikker i nord Europa, så er Yachtskipper 1 målrettet mod, at gøre dig i stand til at sejle sikkert i hele verden. Uddannelsen fokuserer specielt på de kompetencer der er nødvendige for, at kunne krydse oceanerne. 

Følgende emner indgår i Yachtskipper 1 uddannelsen:

  Anvendelse af skibsdagbog.
  Meteorologisk ruteplanlægning.
  Skibes stabilitet.
  Kraftpåvirkninger på skibe og dets udrustning.
  Oceansejlads og brug af pilot charts.
  Brug af sejladshåndbøger.
  Affaldshåndtering.
  Sejladsplanlægning.
  Sikkerhedskommunikation.
  Meteorologiske informationer og anvendelsen af dem.
  Førstehjælp, diagnosticering og lægehjælp.
  Anvendelse af elektroniske hjælpemidler.

Bemærk: Yachtskipper 1 er kun en teoretisk uddannelse. Der indgår således ikke yderligere sejlads.

På vores Yachtskipper 1 kursus sørger vi for alle bøger og materialer.
– Ja det er rigtigt, du har kun udgifter til selve kurset.


 Lærerstøttet undervisning (fysisk).
 Vi mødes en fast aften hver uge!
 Lærerstøttet undervisning (online).
 Vi mødes online når DU har brug for det!
 Lærerstøttet  hotline (pr. telefon).
 Online læse materiale.
 Test dig selv efter hver lektion.
 Alle materialer er inkluderet.
 Vi booker prøven.
 Diplom i brand og redning (= Lovkrav).
 Diplom i instrumentlærer (= Lovkrav).
 Beståelsesgaranti (= Gratis nyt kursus).

+ prøvegebyr på kr. 950,-

SE LEDIGE PLADSER

Yachtskipper 1 – Online

Tag yachtskipper 1 – online, når det passer dig! Vælg vores online kursus, og få friheden til selv at bestemme tempoet i din læring.

LÆS MERE HER

Adgangskrav til Yachtskipper 1

For at gå op til prøve i yachtskipper 1 skal du inden prøven som min. have:

  Bestået yachtskipper 3
  Bevis for udvidet førstehjælp
  Diplom for instrumentlære – Er inkluderet i prisen.
  Diplom for Brand & Redning – Er inkluderet i prisen.

Har du endnu ikke bestået yachtskipper 3, så hjælper vi dig gerne igennem den først, således at du er klar til at tage det sidste skridt på af stigen.

Beståelsesgaranti yachtskipper 1

Skulle det ske, at du ikke består, har vi beståelsesgaranti. Det betyder, at vi tilbyder dig et nyt kursus gratis, hvor du får muligheden igen for at deltage i undervisningen, samt at gå til prøve igen.
– Prøvegebyret til sensor skal dog betales for hver prøve.

Yachtskipper 1 online kursus

Gennem Dansk Bådskole har du også mulighed for at uddanne dig til yachtskipper af 1. grad gennem vores online kurser. Det betyder, at du nemt og bekvemt kan tage kurset fra hjemmet — eller hvor der nu er internetdækning.

Kurset er udarbejdet som et selvstudie, hvor du læser pensum på dine egne præmisser.

LÆS MERE HER

Hvornår skal du have yachtskipper 1

Hvis du gerne vil føre et fritidsfartøj, der måler mellem 15 – 24 meter i længden, skal du have et yachtskipperbevis. Hvor yachtskipper af 3. grad giver adgang til at sejle i visse områder, har du som yachtskipper af 1. grad ret til at sejle på alle have i verden.
Du vil dog fortsat være begrænset til fritidsfartøjer på op til 24 meter.

Sønæringsbevis til yachtskipper 1

Et sønæringsbevis i Yachtskipper 1 af første grad giver dig ret til at føre et fritidsfartøj i alle have.

Når du har været oppe til din eksamen hos sensor, har du endnu ikke opnået dine rettigheder som Y1’er. Dine rettigheder opnås først, når du har fået et sønæringsbevis. Sønæringsbeviset udstedes af Søfartsstyrelsen efter din eksamen. For at få udstedt sønæringsbeviset skal du:

  Være indehaver af sønæringsbevis for Yachtskipper af 3. grad.
  Have 180 dages farts tid ombord på et skib som minimum kræver Y3
Have et lægetjek fra en søfartslæge foretaget inden for de seneste 3 år

Til din ansøgning om sønæringsbevis skal du have en gyldig syns- og høreprøveattest for fritidssejlere. Syns- og høreprøveattesten kan kun blive udfærdiget af en godkendt søfartslæge eller en dansk speciallæge i oftalmologi.

SØG OM SØNÆRINGSBEVIS SOM YACHTSKIPPER AF 1. GRAD

Hos Dansk Bådskole er vi yderst fleksibel, derfor har vi valgt at afholde kurser alle ugens 7 dage. Klik på følgende link for at vælge, hvilken dag der passer dig.  Tjek vores kursus kalender.

Læring er individuelt. Vores erfaring har vist at kursisterne får mere ud af undervisningen, hvis den foregår i 1:1, derfor afholder Dansk Bådskole kurser i mindre hold. Har du specielle behov, tager vi hensyn, og du vil modtage den støtte, som er nødvendig for dig.

Hos Dansk Bådskole finder vi det vigtigt, at du som kursist får et professionelt undervisningsmateriale, derfor har vi valgt selv at udvikle det. Vores materiale består af simple huskeregler, mange års erfaringer samt de retningslinjer der er i bekendtgørelsen.

Hos Dansk Bådskole finder du kun instruktører, som besidder meget erfaring indenfor sejlads. Som kursist vil du blive mødt, af en dygtig instruktør der vil skabe tryghed, så de bedste forudsætninger for læring er tilstede. Ydermere er  vores instruktører og sensorer certificeret hos Dansk Yacht Union.

Dansk Bådskole tilbyder alle former for beviser indenfor fritidssejlads. Har du behov for at få opgraderet dit bevis, og er du tidligere kunde hos Dansk Bådskole, tilbyder vi rabat på efterfølgende kurser. Kontakt vores kundeservice pr. mail for mere information.

Dansk Bådskole tilbyder et gratis genopfrisknings kursus, hvis du allerede har et bevis. Kontakt vores kundeservice pr. mail for mere information.

Er I en grupper på min. 8 personer, der ønsker at tage jeres certifikat sammen, så tilbyder vi også at lave et “Privathold”.

LÆS MERE HER

Er I en grupper på min. 8 personer, der ønsker at tage jeres certifikat sammen, så tilbyder vi også at lave et “Privathold”.

TILMELD JER HER

Er I en grupper på min. 6 personer, der ønsker at tage jeres certifikat sammen, så tilbyder vi også at lave et “Privathold”.

TILMELD JER HER

Har du spørgsmål til dette kursus?

KONTAKT OS