DUELIGHEDSBEVIS

DUELIGHED

Teoretisk Duelighed på 1 weekend. Prisen er inkl. Prisgaranti & Beståelsesgaranti.

Fra kr. 695,-

SE LEDIGE PLADSER

Duelighedsbevis

Duelighedsbevis

Tag dit duelighedsbevis på en weekend:

Har du et fritidsfartøj, eller tænker du på at købe et?  – Så er det en god ide at tage et duelighedsbevis.  Det vil klæde dig på til at kunne sejle forsvarligt og giver dig samtidig viden om, hvordan du varetager sikkerheden til søs om bord på dit fritidsfartøj.

Et Duelighedsbevis består både af en teoretisk og en praktisk del.  Den praktiske del er det samme som et “Speedbådsbevis”, så har du allerede Speedbådsbeviset, kan du spare den del.  Den teoretisk del er den, hvor du skal vise at du har kendskab til bl.a. søvejsreglerne, afmærkning af farvandene og navigation.  – Når du har bestået begge delprøver, får du udstedt et duelighedsbevis for fritidssejlere.

Undervisningen er meget intensiv.  Derfor skal du inden du møder på kurset læse vores undervisningsmateriale igennem, som du får adgang til lige efter din bookning. Selve undervisningen er bygget op efter det du har læst hjemmefra.

Du kommer igennem følgende:

Navigation.
Sejladsplanlægning.
Kursplanlægning.

Misvisning, deviation, vind og strøm.
Fyrtyper og hvordan du kender dem fra hinanden.

Derudover skal du kunne redegøre for forskellige emner inden for sikkerhed.

Sæt kurs mod fjerne kyster nu. Start med et duelighedsbevis.

TEORETISK DUELIGHED
Pris kr. 1.495,-

KOMPLET DUELIGHED
Pris kr. 2.195,-

Et Komplet duelighedsbevis består af et speedbådsbevis samt teoretiske duelighed.

SE LEDIGE PLADSER

Beståelsesgaranti

Skulle det mod vores forventning ske at du ikke består prøven, så er der ingen grund til panik.  – Vi finder bare en ny dato hvor du deltager i et nyt kursus helt gratis.  Alle vores kurser har beståelsesgaranti, hvilket kort sagt betyder. Består du ikke prøven, tilbyder vi dig et nyt, kvit og frit.  – Dog skal prøvegebyret på kr. 500,- til censor betales for hver prøve.

Bøger og materialer

Du skal bruge kurslinealer, passer, søkort og skriveredskaber under hele kurset. – Det låner du hos os, så du skal ikke ud og købe noget ekstra.

Overvejer du at tage et duelighedsbevis, er du “sejlet” det rigtige sted hen.  Ved os får du materialet tilsendt, inden du går i gang med den fysiske undervisning og på bare to dage kan du have det fulde duelighedsbevis.

Duelighedsbeviset er for ALLE.  Med et duelighedsbevis kan man:  – leje både i udlandet, få havneplads overalt i Danmark, få nedslag i forsikringspræmien og passe bedre på sine passagerer når man sejler.

Det bedste er, at der ikke er nogen udløbsdato på dit duelighedsbevis.  Du har glæde af det resten af dit liv.

Betaling

Vi opkræver ikke betaling på forhånd. – Ved os betaler du først på selve dagen.

Afmelding

Du har altid mulighed for at afmelde kurset, hvis du skulle blive forhindret.  – Men gør det venligst i god tid, så en anden kan få din plads.

Prøven

Når du kommer til den afsluttende prøve, kommer der en bemyndiget censor fra Dansk Yacht Union der vil eksaminere dig både teoretisk og praktisk.  – Husk at du skal medbringe 500 kr. til censor i prøvegebyr.

Vi ser frem til at hjælpe dig  med dit duelighedsbevis

Klassehold:

Pris 1.495,-

  • Lærerstøttet undervisning (fysisk)

  • Online læse materiale

  • Vi booker prøve

  • ALLE materialer er inkluderet

  • Online materialer til endt prøve

  • Vi giver frokost hver dag!

  • Beståelsesgaranti (= Gratis nyt kursus)

BOOK NU!

Online kursus:

Pris 995,-

  • Lærerstøttet undervisning (online)

  • Lærerstøttet  hotline (pr. telefon)

  • Online læse materiale

  • Vi booker prøve

  • Online materialer til endt prøve

  • Beståelsesgaranti (= Gratis nyt kursus)

  •Ekstra udgifter til materiale (ca. kr. 500,-)

BOOK NU!

Selvstudie:

Pris 695,-

  • Online læse materiale

  • Behov for print af materialer

  • 2 års adgang til online materialer

  • Beståelsesgaranti (= Gratis nyt kursus)

  • Test dig selv efter hver lektion

  • Altid mulighed for opgradering.

  • + Ekstra udgifter til materiale (ca. kr. 500,-)

BOOK NU!

SPEEDBÅDSBEVIS

Når folk snakker om Speedbådsbeviser, Speedbådskørekort eller Speedbådscertifikater så tales der om det samme bevis. I 2021 kom der flere og flere politikontroller på vandet og bøderne er blevet temmelig store. I dag koster det kr. 5.000,-  at sejle uden bevis.

LÆS MERE HER

 

GAVEKORT

Efter bestillingen vil du modtage dit Gavekort som PDF. Gavekortet kan bruges på alle vores kurser. Du kan vælge mellem Speedbådsbevis, Vandscooterbevis, Duelighedsbevis eller Yachtskipper 3. – Du kan også bruge det som delvis betaling hvis man ønsker et andet kursus.

BESTIL GAVEKORT

YACHTSKIPPER

Yachtskipper af 3. grad  – oftest kaldet Y3 er en videregående teoretisk uddannelse for fritidssejlere. Yachtskipper af 3. grad er særdeles anvendelig for alle, der interesserer sig for at sejle mere end blot en lille tur ud og ind af havnen søndag eftermiddag.

LÆS MERE HER

Duelighedsbevis

Tag duelighedsbevis og få større sejlglæde

Har du en sejl- eller motorbåd. Så anbefaler vi, at du tager duelighedsprøven og får et duelighedsbevis. Det er en virkelig god idé med et kursus , hvis du ønsker at øge din og andres sikkerhed til søs. Selvom duelighedsbeviset ikke er et krav, så længe du sejler i et fritidsfartøj på under 15 meter, har du med et duelighedsbevis et bevis på, at du har de nødvendige basiskompetencer for at færdes til søs.

Duelighedsprøven giver dig et bevis for, at du

Har de basiskompetencer, der skal til for forsvarligt at manøvrere de fleste fritidsfartøjer (op til 15 meter)
Kender til de nødvendige sikkerhedsregler til søs
Kan agere som skipper på en sejlbåd på op til 15 m i danske og internationale farvande
Kan agere som styrmand på fritidsfartøjer over 15 m i Nordeuropa

Mange havne, sejlklubber og forsikringsselskaber kræver, at du har et duelighedsbevis. Derudover gør beviset det ofte også nemmere for dig, at leje både i udlandet.

Duelighedsbeviset kan både bruges som teoretisk overbygning til et speedbådskørekort eller tages som selvstændigt kursus bestående af en teoretisk og praktisk del. Har du allerede et speedbådskørekort gælder dette for den praktiske del. Du kan dermed nøjes med den teoretiske del, for at få et fuld duelighedsbevis.

Duelighedsbevis

Vi vil naturligvis gerne have en tilbagemelding når du har været på et af vores kurser. 

 

 

Trustpilot 5 stjerner til Duelighedsbevis af Dansk Bådskole. Duelighedsbevis yachtskipper3 vandscooter

Giv os en bedømmelse på Trustpilot efter du har været på et af vores kurser 

PRIVATE HOLD

Dansk Bådskole er en unik sejlskole der også gerne hjælper dig med at afholde kursus i dit lokale område. Kan du samle 8-10 personer.

LÆS MERE HER

TRANSPORT SEJLADS

Har du købt ny båd og er du ikke 100% tryg med at sejle den hjem til din hjemhavn, så har du muligheden for at vi kan hjælpe dig.

LÆS MERE HER

VANDSCOOTER

Hvis du i forvejen har et Speedbådskørekort, så skal du ikke op igen til en skriftlig prøve.  Du skal kun op til prøven ude på vandet.

LÆS MERE HER

VI SØGER 2 SPEEDBÅDS  INSTRUKTØRER

Duelighed Duelighedsbevis Duelighedsprøve Speedbådsbevis Speedbådskørekort

Vil du have Danmarks fedeste fritidsjob?

Vi søger 2 Speedbåd instruktører til vores Speedbådskurser i Horsens gennem hele sommeren!  Du kan derfor nu blive en del af Dansk Bådskole – Danmarks bedste sejlerskole.

Som Speedbåd instruktør vil du få det fedeste arbejde, hvor du skal sejle med en masse glade kursister i vores nye kursus båd,  – en hurtig rib båd m/ 150 HK.  Derudover vil du få nogle rigtig dygtige kolleger, samt blive en del af et godt socialt fællesskab.

Det er ikke et krav, at du har sejlererfaring, den erfaring skal vi nok give dig.

LÆS MERE HER

Dansk Bådskole tilbyder følgende kurser:Duelighedsbevis TEORETISK DUELIGHED Et Duelighedsbevis består både af en teoretisk og en praktisk del. Den praktiske del er det samme som et “Speedbådsbevis”

SPEEDBÅDSBEVIS     VANDSCOOTERBEVIS     DUELIGHEDSBEVIS     YACHTSKIPPER 3       PRIVATE HOLD

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS