Duelighedsbevis

Duelighedsbevis i Juelsminde, Fredericia

•  Tag dit duelighedsbevis på kun to dage:

Har du et fritidsfartøj, eller tænker du på at købe et?  – Så er det en god ide at tage en duelighedsprøve.  Den klæder dig på til at sejle forsvarligt og giver dig viden om, hvordan du varetager sikkerheden til søs om bord på dit fritidsfartøj.

Tager du en duelighedsprøve, får du klar besked om sikkerhed til søs.  Du får samtidig de nødvendige basis kompetencer, der betyder, at du forsvarligt kan manøvrere de fleste fritidsfartøjer.  – Et duelighedsbevis giver desuden ret til at føre speedbåd.

Et duelighedsbeviset består af både en teoretisk og praktisk del.  – Den praktiske del er den samme som “speedbådsbevis”, så har du allerede speedbådskørekort, kan du spare den del.  Den teoretisk del er den, hvor du skal vise at du har kendskab til bl.a. søvejsreglerne, afmærkning af farvandene og navigation.  – Når du har bestået begge delprøver, får du udstedt et duelighedsbevis for fritidssejlere.

Undervisningen er meget intensiv.  Derfor skal du inden du møder på kurset læse et undervisningsmateriale igennem, så at selve undervisningen er bygning på det du har læst derhjemme.

Vi starter lørdag morgen kl. 10:00 og slutter søndag kl. 19:00

Lørdag morgen starter vi med en gennemgang af søvejsreglerne og introduktion til søkortet.  Herefter går dagen med  at komme godt og sikkert igennem alle de regler der er på vandet.  Søndag morgen starter vi med opgaver i søkortet og forklaring på alt, hvad du møder på din planlagte sejltur.  Sidst på dagen har vi sat tid af til repetition og spørgsmål.  – Vi lover du er godt rustet til prøven.

Du kommer igennem følgende:

• Alt det lovmæssige.
• Alt det der ikke er påkrævet lovmæssigt, men sikkerhedsmæssigt er en rigtig god idé.
• Kursplanlægning.
• Misvisning, deviation, vind og strøm.
• Fyrtyper og hvordan du kender dem fra hinanden.

Derudover skal du kunne redegøre for forskellige emner inden for sikkerheden til søs.

Sæt kurs mod fjerne kyster nu. Start med et duelighedsbevis.

Vi tilbyder følgende 2 kursus typer

Teoretisk Duelighed – Kr. 1450

Et duelighedsbeviset består af både en teoretisk og praktisk del.  Den praktiske del er den samme som “speedbådsbevis”, så har du allerede speedbådskørekort, kan du spare den del.  Når du har bestået begge prøver, modtager du et duelighedsbevis for fritidssejlere.  Der skal betales et prøvegebyr på kr. 500 i forbindelse med aflæggelse af prøven.

Komplet Duelighedsbevis – Kr. 1800

Komplet duelighedsbevis består af et speedbådsbevis samt den teoretiske duelighed.  Med et komplet duelighedsbevis bliver det nemmere for dig at leje både i udlandet, og der er i dag flere havne, sejlklubber og ikke mindst forsikringsselskaber, der kræver, at du har et komplet duelighedsbevis.  Der skal betales et samlet prøvegebyr på kr. 1000 i forbindelse med aflæggelse af begge prøver.
.

BOOK ALLEREDE NU!

Vi har DUELIGHEDSSKURSER
i følgende byer:

Juelsminde
Århus

 

•  Beslåetsesgaranti:

Skulle det mod vores forventning ske at du ikke består prøven, så er der ingen grund til panik.  – Vi finder bare en ny dato hvor du deltager på et nyt kursus helt gratis.  Alle vores kurser har beståelsesgaranti, hvilket netop betyder, at hvis du mod forventning ikke skulle bestå prøven, tilbyder vi et nyt kursus, kvit og frit.  – Dog skal prøvegebyret på kr. 500,- betales for hver prøve.

•  Bøger og materialer:

Du kan låne kurslinealer, passer, søkort og skriveredskaber under hele kurset, så du skal ikke ud og købe noget ekstra.

Overvejer du at tage et duelighedsbevis, er du derfor landet det rigtige sted.  Ved os får du materialet tilsendt, inden du går i gang med den fysiske undervisning og på bare to dage kan du have det fulde duelighedsbevis.

•  Vi er det eneste sted hvor du på forhånd kan lære pensummet ved at se video

Duelighedsbeviset er for ALLE.  Med et duelighedsbevis kan man:  – leje både i udlandet, få havneplads overalt i Danmark, få nedslag i forsikringspræmien og passe bedre på sine passagerer når man sejler.

Det bedste er, at der ikke er nogen udløbsdato på dit duelighedsbevis.  Du har glæde af det resten af dit liv.  Vi har formået at gøre det nemt at tage.  – Så kom bare i gang, og tilmeld dig til duelighedsbevis allerede i dag!

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit duelighedsbevis

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS