Vandscooter bevis

En VHF radio er det vigtigste sikkerhedsudstyr ombord, og kræver derfor et certifikat.!

Med et VHF-certifikat må du bruge en VHF radio lovligt. Ja hvordan det end lyder for dig, kræver det et certifikat hvis man lovligt skal have en tændt VHF ombord. Ofte blot omtalt nødradio. 

Short Range Certificate er blandt andet nødvendigt for at kunne sejle på mange kanaler og floder i Europa, da man ikke må sejle der uden VHF Radio ombord. Ligeledes er ”SRC” nødvendigt for at kunne få sit eget kaldesignal. – Yderligere kræves dette flere og flere steder hvis man skal leje en båd.

En nødradio, hvad enten den er fastmonteret, med lang antenne, og lang rækkevidde, eller det er en opladelig håndholdt model, er uden sammenligning det vigtigste redskab ombord på et fartøj, hvis ulykken skulle ske, og en nødsituation skulle opstå. – Med en nødradio har man lynhurtigt ”hjælpen i øret”.

I mange situationer er hurtig, og ikke mindst korrekt hjælp forskellen på en ulykke, og en meget alvorlig ulykke.  – Mange nødradioer sender faktisk din eksakte position, og dermed kan redningstjenesten (JRCC) sende hjælpen frem til det helt præcise sted.

• På vores VHF / SRC kursus:

Får du intensiv teoriundervisning, samt undervisning i de praktiske øvelser der skal udføres til den afsluttende prøve. På kursus dagen skal du huske at medbringe legitimation, samt godt humør. Efter vi har været igennem hele det pensum som er kravet fra søfartsstyrelsens side, kommer der en bemyndiget censor, og afholder prøven sammen med jer, inden vi alle et par timer senere kan skåle tillykke.

•  Beståelsesgaranti:

Skulle det mod vores forventning ske at du ikke består prøven, så er der ingen grund til panik.  – Vi finder bare en ny dato hvor du deltager på et nyt kursus helt gratis.  Alle vores kurser har beståelsesgaranti, hvilket netop betyder, at hvis du mod forventning ikke skulle bestå prøven, tilbyder vi et nyt kursus, kvit og frit.  – Dog skal prøvegebyret på kr. 600,- betales for hver prøve.

Vi tilbyder følgende

VHF / SRC Kursus – Kr. 1200,-

VHF / SRC Kursus –  Med et VHF-certifikat må du bruge en VHF radio lovligt. Ja hvordan det end lyder for dig, kræver det et certifikat hvis man lovligt skal have en tændt VHF ombord. Ofte blot omtalt nødradio.

Sensor –  Husk at medbringe kr. 600,-   Pr. Person på dagen til censor.

• Beståelsesgaranti  Hvis du ikke består, bliver du tilbudt et nyt kursus.  Beståelsesgarantien inkludere dog ikke prøvegebyret til censor.

BEMÆRK – Vi mødes i et klasseværelse, og starter helt fra bunden, således at du kommer det hele igennem. ( Altså INGEN selvstudie )

BOOK ALLEREDE NU

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS