Hvem er vi?

Hvem er Dansk Bådskole?

Dansk Bådskole er en unik sejlskole hvor vi altid ligger meget stor vægt på, at dit kursus bliver en rigtig god oplevelse.

Hos Dansk Bådskole lever vi 100% af det vi elsker, nemlig sejlads og undervisning, og netop derfor har vi ingen selvudnævnte instruktører, men derimod kun erfarne folk med både kompetencer, og engagement på rette sted. Vi er faktisk så erfarne sejlere at vi ofte sejler både hjem fra middelhavet for andre folk.

Vi glæder os derfor til at giver dig de færdigheder, der skal til for du efterfølgende kan sejle lovligt i en speedbåd. Vores kurser er blandt de alle bedste i branchen og vi vil derfor med garanti kunne give dig de færdigheder der skal til, for at da kan bestå den afsluttende prøve.

Du finder Dansk Bådskole i følgende byer:

Juelsminde, Horsens, Vejle, Fredericia, Middelfart, Århus, Svendborg.

Klik på linket – LEDIGE PLADSER – Og du kommer ind i vores kalender, hvor du kan se hvilken datoer vi afholder kurser.

Kurser til private og erhverv

Hos Dansk Bådskole tilbyder vi kurser til både private og erhvervslivet. Vi arrangerer både holdkurser samt private kurser. Er I en gruppe der kender hinanden, som er interesserede i at deltage på et af vores kurser, kan vi nemt lave en aftale om at lave et lukket hold hvor det kun er jer som deltager.

Er i mere end 5 personer, tilbyder vi at lave et lukket hold for jer. Så skal i ikke ud med andre end dem i kender. Så det kunne jo være en mulighed for at få en sjov dag på vandet sammen som familie eller sammen som venner.

Kontakt os pr. telefon 27847301 eller mail, for at få et samlet tilbud. – Vi skal nok finde en løsning der passer jer.

Du kan tage dit speedbådsbevis
i følgende byer:

Juelsminde
Horsens
Vejle
Fredericia
Middelfart
Århus
Svendborg

 

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS