Hvem er vi?

Hvem er Dansk Bådskole?

Hos Dansk Bådskole lægger vi altid meget stor vægt på, at dit kursus bliver en rigtig god oplevelse, hvor vi samtidig giver dig færdighederne til at du kan sejle sikkert både på åbent farvand og ikke mindst i havnen.

Vi glæder os derfor til at giver dig de færdigheder, der skal til for du efterfølgende kan sejle lovligt i en speedbåd. Vores kurser er blandt de alle bedste i branchen og vi vil derfor med garanti kunne give dig de færdigheder der skal til, for at da kan bestå den afsluttende prøve.

Du finder Dansk Bådskole i følgende byer:

Juelsminde, Horsens, Vejle, Fredericia, Middelfart, Århus, Svendborg.

Klik på linket – LEDIGE PLADSER – Og du kommer ind i vores kalender, hvor du kan se hvilken datoer vi afholder kurser.

Kurser til private og erhverv

Hos Dansk Bådskole tilbyder vi kurser til både private og erhvervslivet. Vi arrangerer både holdkurser samt private kurser. Er I en gruppe der kender hinanden, som er interesserede i at deltage på et af vores kurser, kan vi nemt lave en aftale om at lave et lukket hold hvor det kun er jer som deltager.

Er i mere end 6 personer, tilbyder vi også at afholde privat undervisning hjemme ved en af jer i privaten. Kontakt os pr. telefon eller mail, for at få et samlet tilbud. – Vi skal nok finde en løsning der passer jer.

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS