Hvem er vi?

•  Søsikkerhedskursus:

Er et kursus der stiller dig langt bedre, hvis uheldet nu skulle være ude, og du kommer i havsnød. Kurset er desuden et krav hvis du skal til Yachtskipper eksamen.

Hos Dansk Bådskole sætter vi sikkerhed i højsædet. Derfor tilbyder vi online søsikkerhedskursus, hvor du lærer alt det nødvendige for at kunne håndtere en nødsituation til søs!.

På dette kursus bliver du klædt godt på hvis en nødsituation skulle opstå til søs. – For at kunne håndtere en nødsituation til søs er det vigtigt, at du som sejler ved, hvad der skal gøres. Hos Dansk Bådskole vil vi derfor gerne bedst muligt forberede dig til en nødsituation til søs.

•  Det lærer du på søsikkerhedskurset:

På vores søsikkerhedskursus gennemgår vi:

•  Udstyr og Materiel.
•  Brandteori.
•  Redningsveste.
•  Overlevelsesdragter.
•  Kuldeskader.
•  Særlige forhold i fritidsbåde.
•  Redningsflåder.
•  Slukning af brand.
•  Forskellige typer af ildslukker .

•  Priser:

Du kan vælge om du vil tage dette kursus sammen med andre, hvor vi mødes i et klasseværelse og bruger en dag på at komme igennem de ting der kræves for at du kan få dit søsikkerhedsbevis.
Dette kursus koster Kr. 749,-

Du kan også vælge at tage dette kursus ONLINE, hvor du får adgang til vores materiale. Så kan du side hjemme og bruge den tid du har brug for inden du tager den afsluttende test.
Dette kursus koster Kr. 199,-

•  Udstedelse af søsikkerhedsbevis:

Når kurset er slut får du et søsikkerhedsbevis. Dette bevis er kompetencegivende og kan bruges til dit Yachtskipper 3 bevis. – Bemærk: Dette er kun til fritidssejlads – ikke til erhvervsmæssig brug.

Vi tilbyder følgende

Søsikkerhedskursus – Kr. 749,-

Søsikkerhedskursus:  –  På dette kursus bliver du klædt godt på hvis en nødsituation skulle opstå til søs. For at kunne håndtere en nødsituation til søs er det vigtigt, at du som sejler ved, hvad der skal gøres.

BEMÆRK – Vi mødes i et klasseværelse, og starter helt fra bunden, således at du kommer det hele igennem. ( Altså INGEN selvstudie )

Søsikkerhedskursus ONLINE – Kr. 199,-

Søsikkerhedskursus: ONLINE  –  På dette kursus får du adgang til vores online materiale med det samme. Du skal så selv læse op på det og efterfølgende tage en onlinetest, der viser om du har bestået dette kursus.

BEMÆRK – Hvis du fejler testen første gang, så har du 3 forsøg mere.

BOOK ALLEREDE NU!

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS