ONLINE KURSER

YACHTSKIPPER 3

Nu kan du tag Yachtskipper 3 som online studie. Prisen er inkl. Beståelsesgaranti.
Normal pris kr. 3.995,-
 

Nu kr. 1.995,-

LÆS MERE HER!  

DUELIGHED

Nu kan du tag Duelighedsbevis som online studie. Prisen er inkl. Beståelsesgaranti.
Normal pris kr. 1.995,-

Nu kr. 995,-

LÆS MERE HER!  

ONLINE – Yachtskipper 3

Yachtskipper 3

Online kursus kr. 1.995,-

I takt med at bådene bliver større, drømmen om langturen mere realistisk og ønsket om at tilegne sig kundskaber på et højere niveau, – er uddannelsen som Yachtskipper 3 det næste trin på stigen. Yachtskipper 3 – oftest kaldet Y3 er en videregående teoretisk uddannelse for fritidssejlere.

Yachtskipper 3 er særdeles anvendelig for alle, der interesserer sig for at sejle mere end en tur ud og ind af havnen søndag eftermiddag. Yachtskipper 3 henvender sig derfor til alle sejlere, der ønsker en videregående uddannelse med henblik på sejlads i større fritidsfartøjer, idet bestået eksamen giver mulighed for at føre fritidsfartøjer på 15-24 meters længde.

Undervisning når det passer dig

Når du bestiller Yachtskipper 3 Online skal du være indstillet på, at sætte god tid af til egen læring. Dette kræver naturligvis en indsats af dig som elev. Med den rette planlægning og lyst til at lære, er du godt klædt på til et godt forløb hjemme i stuen.

Selvom dette er et selvstudie lader vi dig bestemt ikke stå med det hele alene. Vi tager ansvar for dit forløb, og vi hjælper dig hvis du skulle få vanskeligheder undervejs.

BESTILLING AF ONLINE KURSER

Hidden
Please enter a number from 1 to 999.

Kursus forløb

En kombination af online live lektioner, hvor vi gennemgår pensum hvor du frit kan stille spørgsmål og online lektioner med små delprøver som gør dig 100% klar til prøven.

–  Vi vil mødes online hver anden torsdag via Zoom.

Du kan frit vælge mellem modulerne, bare du når igennem modul 1 til 3. Du må gerne deltage i modulerne flere gange.

På den måde sender vi dig først til prøve når du er klar.

Følgende emner indgår i Yachtskipper 3 uddannelsen:

Navigation
Søvejsregler
Sømandsskab
Meteorologi
Søret
Vagthold
Sikkerhed til søs
Forebyggelse og bekæmpelse af brand
Beskyttelse af havmiljøet
Sejladsplanlægning
Navigationsudstyr og dets begrænsninger

Hvornår kræves det at man er Yachtskipper

Hvis du gerne vil føre et fritidsfartøj, der måler mellem 15 – 24 meter i længden, skal du have et Yachtskipper 3 bevis. Er fartøjet mindre end 15 meter langt, kan du muligvis nøjes med et Speedbådskørekort.

Hvordan bliver jeg Yachtskipper

Har du allerede dit Duelighedsbevis eller Speedbådskørekort?

Hvis ja, kan du allerede nu gå i gang med at læse op til at blive certificeret yachtskipper af 3. grad. Det gør du ved at tilmelde dig Yachtskipper 3 kurset her på siden, eller du kan vælge at tilmelde dig vores Online selvstudie.

Yachtskipper af 3. grad

Som Yachtskipper af 3. grad har du ret til at føre fritidsfartøjer på op til 24 meters længde.  Du må dog udelukkende sejle i disse områder:

Østersøen
Nordsøen
Omkring de Britiske Øer
Norge
Færøerne
Langs Grønlands kyster

Da Yachtskipper af 3. grad som sagt er en teoretisk overbygning, er det en forudsætning, at du enten har taget et Duelighedsbevis eller et Speedbådskørekort.

Herudover skal du også søge om sønæringsbevis for Yachtskipper af 3. grad. For at modtage dit sønæringsbevis for Yachtskipper af 3. grad, skal du først have bestået en syns- og høreprøve hos en godkendt søfartslæge. Her vil der blive lagt ekstra vægt på farveblindhed — såfremt du er farveblind i rød/grøn spektret, vil du ikke kunne modtage et sønæringsbevis.

Alle vores Yachtskipper 3 kursister får tilbud om at komme med på vores transportsejladser.

 

Yachtskipper

Dansk Bådskole tilbyder følgende kurser:Duelighedsbevis TEORETISK DUELIGHED Et Duelighedsbevis består både af en teoretisk og en praktisk del. Den praktiske del er det samme som et “Speedbådsbevis”

SPEEDBÅDSBEVIS     VANDSCOOTERBEVIS     DUELIGHEDSBEVIS     YACHTSKIPPER 3       PRIVATE HOLD

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS