Hvem er vi?

 

•  Søndag 16-05-2021 – Speedbådskursus

Stor tillykke til de nye sejlere, der tog solen med sig til Juelsminde, på en ellers regnfuld dag.  Vi må jo være blevet verdenskendt :-), da vi havde kursister helt fra Spanien. Som man siger på Spansk  – Felicitaciones por tu prueba


•  Lørdag 15-05-2021 – Transport sejlads (Spanien – Danmark) UPDATE

Så er skibet ankommet til Marina de Cascais i Portugal. Snakkede med besætningen i aftes, og alle var noget oppe og køre efter de havde haft en noget anderledes oplevelse. De var, som de sagde blevet angrebet af en spækhugger, da den havde haft 5 min leg med deres ror.  – Stemningen ombord på båden er stadig fin, og alle glæder sig nu til at komme videre mod A Coruna i nord Spanien.

Klik på linket, og I kan følge båden hele vejen hjem til Danmark.  –  https://share.garmin.com/XMR47


•  Tirsdag 11-05-2021 – Transport sejlads (Spanien – Danmark) UPDATE

Så er skibet forladt havnen Puerto Deportivo de Benalmádena, og kursen er igen sat mod Danmark. Der var opstået nogle problemer med roret, som vores erfarne skipper har fået fikset. Det er jo altid en god ting at have sine forbindelser rundt om.  – Stemningen ombord på båden er god, og alle glæder sig til at se Gibraltar fra vandsiden.

Klik på linket, og I kan følge båden hele vejen hjem til Danmark.  –  https://share.garmin.com/XMR47

 


•  Lørdag 08-05-2021 – Privat hold i Amtoft Havn.

Så er der 23 nye sejlere i Amtoft. Vi fra Dansk Bådskole vil gerne benytte lejligheden til at sige et stort TAK til alle dem der var med til at gøre denne Lørdag til en super sjov dag.  I kan sku noget med jeres humør i Nordjylland.  – Så 1000 tak til jer alle for at være med til at gøre denne dag til noget helt specielt, og NATURLIGVIS skal der jo en sejrbajer til efter bestået prøve.


•  Torsdag 06-05-2021 – Transport sejlads (Spanien – Danmark)

Så er skibet forladt havnen i Alicante i Spanien, og kursen er sat mod Danmark. Båden er en Bavaria 50 cruiser.  Vi forventer at kunne overgive båden til dens nye ejer om ca. en måned. Vi er naturligvis som altid glade for at folk vælger os, når der skal sejles både hjem fra middelhavet.  – Ombord på båden er ligeledes en af vores nye Y3 kursister, som fik tilbuddet om at tage med på turen. Så skal der samles en masse erfaring.

Klik på linket her, og I kan følge båden hjem til Danmark.  –  https://share.garmin.com/XMR47


•  Lørdag 01-05-2021 – Vandscooterbevis

Så kom vi langt om længe endelig i gang med vandscooterbeviser for i år.  Båden var fra morgenstunden fuld af glade kunder.  Det viste sig efterfølgende at blive en svær opgave på vandscooterbanen da vinden ikke helt var med os.  Som altid tog vi os den tid der skulle til for at alle var klar til at gå til den afsluttende prøve.
– 1000 tak til jer alle sammen for at tage det danske vejr med oprejst pande. STORT TILLYKKE TIL ALLE MED JERES BEVIS.


•  Fredag 30-04-2021 – Ny båd

Så kom dagen hvor vi fik ny båd.  En super fed BRIG NAVIGATOR 6,10  med en 150HK Yamaha.  Så nu er vi klar til sommeren, og alle vores nye kunder, som vi glæder os til at skulle give en sjov dag på vandet.


Dansk Bådskole er i følgende byer:

Juelsminde, Horsens, Vejle, Fredericia, Middelfart, Århus, Svendborg.

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS