Speedbådskursus

Duelighedbevis i motorpasser / Motorlærer på én dag!

For at kunne tage duelighedbevis i motorpasning kræver det, at du har et gyldigt duelighedbevis eller et bevis derover, som du naturligvis også kan tage hos os. Størrelsen på din båd kan betyde, at du også skal have et gyldigt yachtskipper 3-bevis, som vi hvert efterår også tilbyder til en fast lav pris.
Duelighed i motorpasser er for dig, der skal sejle i både med en længde på 15-24 meter samt med en motoreffekt på mellem
136 HK og 1.020 HK.

Du kommer igennem:

  • DIESELMOTORENS HOVEDDELE.
  • MOTORENS ARBEJDSGANG.
  • FOREBYGGELSE AF BRAND.
  • BETJENING AF BRANDBEKÆMPELSESMIDLER
  • BETJENING AF LÆNSESYSTEMER.
  • DE HYPPIGST FOREKOMME MOTOREFTERSYN.
  • MOTORENS IGANGSÆTNING.
  • ELEKTRISKE INSTALLATIONER.
Derudover har vi afsat masser af tid til tips og ideer til hvordan du selv kan klargøre din motor, således at du ikke behøver at skulle betale en masse penge hvert år for at nogen kommer og laver det for dig.

Hvad lærer du på kurset?

Hos Dansk Bådskole er du er garanteret en grundig undervisning, idet kurset bliver afholdt af en instruktør med meget stor erfaring inden for bådmotor. Hos Dansk Bådskole tager det kun 1 dag at tage duelighed i motorpasser. Kurset kan hvis du ønsker det afsluttes med en prøve, som typisk vil blive afholdt samme dag.

Prøven

Dette kursus kan som sagt afsluttes med en prøve, som omhandler de emner, du bliver undervist i under selve kursusforløbet. Du er med andre ord fuldt klædt på til den afsluttende prøve, hvis du vælger at tager dit duelighedbevis i motorpasser hos os!

Hvad koster det at tage Duelighedbevis i motorpasser?

Prisen for kurset er 1.300,- samt et prøvegebyr på 655,-. Vores pris er som altid  inkl. beslåetsesgaranti, hvilket betyder, at skulle du mod al forventning ikke bestå den afsluttende prøve, betaler vi for et helt nyt kursus.

Vi har plads til 8 personer pr hold.

Som vi har lovet dig er vi Danmarks billigste, så derfor kan vi tilbyde dig dette kursus for 

kun 1300 kr.

Priserne er inklusiv alt nødvendigt materiale.

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS