Hvem er vi?

•  Hvem er Dansk Bådskole?

Dansk Bådskole er en unik sejlskole hvor vi lever 100 % af det vi elsker – nemlig sejlads.  Netop derfor har vi ingen “ufaglærte instruktører”, men  kun instruktører med de helt rigtige uddannelser.  – Vi er så erfarne sejlere, at vi ofte sejler folks både hjem fra middelhavet og andre stedet i verdenen.

Når du tager et speedbådsbevis hos os, kommer du ikke til at sidde på en stol i et undervisningslokale
– vi tager dig med på vandet med det samme.  Vores kurser er blandt de bedste i branchen, og netop derfor vil vi kunne give dig de færdigheder der skal til, for du kan bestå den afsluttende prøve.  – vi sender dig ikke til prøve, før vi er sikker på, at du består.

•  Du finder Dansk Bådskole i følgende byer:

Juelsminde, Horsens, Vejle, Fredericia, Middelfart, Århus, Svendborg.

Vi afholder kurser hver ugedag.  Klik på linket – SE LEDIGE PLADSER – Og du kommer ind til vores kalender, hvor du kan se, hvilken tider på dagen vi afholder kurser.  Er der ikke et tidspunkt der passer ind i din kalender, så skal du bare kontakte os.  – Vi skal nok finde en løsning der passer dig.

• Fællesskab med venner eller familien:

Er I en gruppe på mere end 5 personer, kan vi arrangere et privat hold.  Med privat hold menes at det kun er jer der er med i båden. På den måde kan i få en sjov dag på vandet med venner eller familie.

Kontakt os pr. telefon 27847301 eller mail: info@danskbaadskole.dk  for at få et godt tilbud.


Dansk Bådskole er i følgende byer:

Juelsminde, Horsens, Vejle, Fredericia, Middelfart, Århus, Svendborg.

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS