Hvem er vi?

•  Velkommen til vind i håret og røde kinder:

En rib båd giver unikke oplevelser – oplev Juelsminde fra Vandsiden!

Er du til fart over feltet, eller rettere fart over bølgerne, så er vores rib sejlads sikkert noget for dig. Kom ombord i en rib båd, og kom med ud på det åbne hav eller en tur helt tæt på Juelsminde havn, hvor du kan opleve Østkystens Skagen fra vandsiden.

En rib båd er en gummibåd med fast bund, hvilket gør, at den altid holder sig flydende. Den faste bund betyder også, at en rib båd er god i bølger store som små og er god til at manøvrere. En rib båd kan maksimalt krænge 45 grader, før den igen lander på den faste bund. Desuden er en rib båd brugt af både forsvaret og politiet, og den spiller også hovedrollen, hvis du vil have action ud over det sædvanlige.

•  Eksempel på en tur:

En tur består typisk af en times sejlads. Det er altid en god idé, at I sammen med os får det arrangeret, så det passer ind i hvad i har af ønsker til turen. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at opfylde netop jeres ønsker.

EN TUR KOSTER: = 1 time kr. 1.800,- ( V/8 Personer = kr. 225,- pr. person )

•  Fakta om båden:

Plads til 8 personer
10 m. RIB båd
300 hk Susuki  motorer
Hastighed op til 80 km/t eller 40 knob

•  Kort fortalt:

Vil I have fuld fart hen over vandet? Med Highspeed RIB-sejlads får I virkelig lov at føle RIB-bådens ydeevne. Vi sejler stærkt, laver skarpe sving og flyver i bogstaveligt forstand over bølgerne.  – En tur, der giver jer vind i håret og får både adrenalinen og blodet til at rulle.

• Fællesskab med venner eller familien:

Hos Juelsminde-Event lægger vi stor vægt på, at alle kan være med i vores aktiviteter. Derfor kan alle også være med ombord i vores rib båd. Vi kan skalere rib sejlads alt efter, hvem der er med. Uanset om I er en familie, der ønsker en sjov og hyggelig oplevelse sammen eller en flok unge mennesker, der vil have fart på, kan vi muliggøre det.

Kontakt os pr. telefon 27847301 eller mail: info@danskbaadskole.dk  for at få et godt tilbud.

 

Dansk Bådskole er i følgende byer:

Juelsminde, Horsens, Vejle, Fredericia, Middelfart, Århus, Svendborg.

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS