Duelighedsbevis

Duelighedsbevis i Juelsminde, Fredericia

Duelighedsbevis på bare 2 dage:

Har du et fritidsfartøj, eller tænker du på at købe et? Så er det en rigtig god ide at tage en duelighedsprøve.

Tager du en duelighedsprøve, får du klar besked om sikkerhed til søs. Du får samtidig de nødvendige basis kompetencer, der betyder, at du forsvarligt kan manøvrere de fleste fritidsfartøjer. Et duelighedsbevis giver desuden ret til at føre speedbåd.
Duelighedsbeviset består af en praktisk delprøve, hvor du viser, at du kan manøvrere en båd i havn og til søs. Vælger du at aflægge prøven i en sejlbåd, skal du vise, at du kan sejle båden i forskellige vindretninger. Der lægges megen vægt på sø sikkerhed, så du skal blandt andet også vise, at du kan lave en “Mand Over Bord”- manøvre med båden.
Duelighedsprøven har også en teoretisk delprøve, hvor du skal vise kendskab til blandt andet søvejsreglerne, afmærkning af farvandene og navigation.
Når du har bestået begge delprøver, modtager du duelighedsbeviset for fritidssejlere.

Vi starter lørdag morgen kl. 10:00 og slutter søndag kl. 19:00.

På dette kursus lærer du om navigation på havet. Undervisningen består bl.a. af brug af søkort, passer, linealer, fyr, pejlinger, beregninger, misvisning, deviation, vigeregler samt søgning af nyttig information ved hjælp af kort 1.
Vi starter lørdag morgen med gennemgang af søvejsregler og introduktion til søkortet. Herefter går dagen med opgaver i søkortet og forklaring på alt, hvad du møder på din planlagte sejltur. Søndag morgen fortsætter vi hvor vi slap med at arbejde i søkortet og sidst på dagen har vi sat god tid af til repetition og spørgsmål. På den måde lover vi er du er godt rustet til prøven sidst på dagen.
Duelighedsbeviset bruges som teoretisk overbygning til speedbådskørekort. Beviset gør det nemmere for dig at leje både i udlandet, og der er i dag flere havne, sejlklubber og ikke mindst forsikringsselskaber, der kræver, at du har et duelighedsbevis. Med dette bevis i hånden vil du derfor kunne sparre masse af penge på din forsikring.

Tag dit duelighedbevis hos Dansk Bådskole

Hos os får du

  • Vi har skruet undervisningen sammen, så den lever 100 % op til pensum.
  • Beslåetsesgaranti: Hvis du mod alt forventning ikke består, får du et nyt kursus helt uden beregning.
  • Bøger og materialer: Du kan låne kurslinealer, passer, søkort og skriveredskaber under hele kurset.
Hos Dansk Bådskole kan du få et duelighedsbevis for KUN kr. 1450 (+ prøvegebyr kr. 500). 

Klik på billedet for at se næste ledige kursus

Som vi har lovet dig er vi Danmarks billigste, så derfor kan vi tilbyde dig dette kursus for 

Kun 1450 kr.

Prisen er inklusiv alt nødvendigt materiale, og beståelsegaranti.

Vi har plads til 12 personer pr hold.

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS