Hvem er vi?

Hvem er Dansk Bådskole?

Hos Dansk Bådskole lægger vi meget stor vægt på, at dit kursus bliver en rigtig god oplevelse, hvor vi samtidig giver dig færdighederne til at du kan sejle sikkert både på åbent farvand og ikke mindst i havnen.
Fra vores undervisnings lokaler rundt om i danmark, glæder vi os til at giver dig de færdigheder, der skal til for du lovligt kan sejle en speedbåd. Vores kurser er blandt de alle bedste i branchen og vi vil derfor med garanti kunne give dig de færdigheder der skal til, for at kunne bestå Danish Yacht Union prøver.

Dansk Bådskole holder til i følgende byer:

Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Svendborg, Horsens, samt Århus

Klik på linket – LEDIGE PLADSER – Og du kommer ind i vores kalender, hvor du kan se hvilken datoer vi afholder kurser. Under den valgte dato kan du ligeledes se hvor vi afholder kurset.

Kurser til private og erhverv

Hos Dansk Bådskole tilbyder vi kurser til både privat- og erhvervslivet. Vi arrangerer både holdkurser samt private kurser. Er I flere i virksomheden, som er interesserede i at deltage på et af vores kurser, kan vi lave en aftale med jeres personaleforening.
Er i mere end 6 personer, tilbyder vi også at afholde privat undervisning hjemme ved en af jer i privaten. Kontakt os pr. telefon eller mail, for at få et samlet tilbud. – Vi skal nok finde en løsning der passer jer.

speedbådskørekort

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS