Hvem er vi?

Hvem er Dansk Speedbådskole?

Hos Dansk Speedbådskole lægger vi meget stor vægt på, at dit Speedbådskursus bliver en rigtig god oplevelse, hvor vi samtidig giver dig færdighederne til at du kan sejle sikkert både på åbent farvand og ikke mindst i havnen.
Fra vores undervisnings lokale på Juelsminde Lystbådehavn, glæder vi os til at giver dig de færdigheder, der skal til for du lovligt kan sejle en speedbåd eller en vandscooter. Vores Speedbådkurser er blandt de alle bedste i branchen og vi kan derfor med garanti give dig de færdigheder der skal til, for at kunne bestå søfartsstyrelsens prøve.

Kurser til private og erhverv

Hos Dansk Speedbådskole tilbyder vi kurser til både privat- og erhvervslivet. Vi arrangerer både holdkurser samt private kurser. Er I flere i virksomheden, som er interesserede i at deltage på et af vores kurser, kan vi lave en aftale med jeres personaleforening.
Er i mere end 6 personer, tilbyder vi også at afholde privat undervisning hjemme ved en af jer i privaten. Kontakt os pr. telefon eller mail, for at få et samlet tilbud. – Vi skal nok finde en løsning der passer jer.

Tag dit speedbådskørekort hos Dansk Speedbådsskole

Har du spørgsmål eller er du klar til at booke en tid?

KONTAKT OS